AFSSA - Aviation Fueling Services S.A.

Aviation Fuelling Services S.A.

Η εταιρία AFSSA (Aviation Fuelling Services S.A.) ιδρύθηκε το 1972 ως κοινοπραξία πέντε διεθνών εταιριών παραγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών (AGIP - CHEVRON - FINA - AIR TOTAL - GULF - TEXACO), με σκοπό την από κοινού παροχή υπηρεσιών καυσίμου και λιπαντικών σε αεροπορικές εταιρίες που επιχειρούσαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Έκτοτε η AFSSA έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα.Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών, το 2001 ανατίθεται στην AFSSA και ανοίγει το Ελ. Βενιζέλος στον τομέα του Aviation Fuelling Services Quality Control με τις πετρελαιοεταιρίες AGIPTEXACO και AIR TOTAL, το 2003 η εταιρία AFSSA - Aviation Fuelling Services A.E. προχωρά στο σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας πλήρους γραμμής λιπαντικών προϊόντων, με την επωνυμία “AFSSA Lubricants”, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στην Ελληνική αγορά, αλλά και στις γειτονικές χώρες, υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε ελεγχόμενο κόστος.

Η σειρά λιπαντικών AFSSA Lubricants παράγεται σε εγκεκριμένα Ελληνικά εργοστάσια, αποκλειστικά και μόνον από 100% ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ και υψηλών προδιαγραφών συνθετικές πρώτες ύλες, με την πρόσμιξη των πιο εξελιγμένων προσθέτων, τα οποία εισάγονται για το σκοπό αυτό από τις Η.Π.Α. και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρία διανέμει έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες λίπανσης των αυτοκινητιστών, μοτοσυκλετιστών, φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων, βιομηχανιών, αγροτικών μηχανημάτων, όπως επίσης και της ελαφράς ναυτιλίας.

Επιπλέον, η AFSSA Lubricants είναι σε θέση να σχεδιάσει και να κατασκευάσει οποιοδήποτε λιπαντικό κατά παραγγελία, το οποίο να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη με τις ειδικές προδιαγραφές που θα ζητηθούν. Τα λιπαντικά AFSSA Lubricants διατίθενται σε δοχεία των 1, 4 και 18 λίτρων, σε βαρέλια των 60 και 205 λίτρων, σε δεξαμενές των 1000 λίτρων και κατόπιν παραγγελίας σε οποιαδήποτε προδιαγραφή ζητηθεί από τον πελάτη.

Όλα τα προϊόντα μας απευθύνονται σε επαγγελματίες, πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και καλύπτονται με ISO 9001 του έτους 2008, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα όλων των λιπαντικών, με πρόσθετα άριστων προδιαγραφών, τα οποία εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας, οικονομία καυσίμων και παράλληλα προσφέρουν την μέγιστη δυνατή προστασία στην φθορά και στην οξείδωση.

You are here: Αρχική Η Εταιρία

*** Σημείωση: Τα λιπαντικά μας έχουν ημερομηνία λήξης αυστηρά 20 Μήνες απο τη ημερομηνία παραγωγής τους.